ViksundClub


Gå til indhold

Guldkonfirmation

Hej alle Guldkonfirmanter !

Allerførst vil jeg sige jer alle Tusind tak for en dejlig, hyggelig og uforglemmelig dag d. 7 maj 2017.
Dejligt at se jer igen efter så mange år, og hold da op hvor der blev revet op i minderne fra den svundne tid.
Det var på en måde også en underlig fornemmelse for mig, for pludselig efter bare 10 min. i samvær med jer, følte jeg mig ligesom "hjemme igen", tro mig det var en dejlig fornemmelse.
Selv om vi var sammen i ca. 10 timer, blev vi langt fra færdig med at høre og fortælle om den svundne tid, men det aftalte vi at rode bod på, nemlig ved at arrangere en sammenkomst igen om ca. 2-3 år, så derfor samles Marianne, Jytte og mig her på Pileløkke for at evaluere Guldkonfirmationen og starter på forberedelsen af næste sammenkomst.

Nå men som lovet har jeg her på vores Viksundclub´s hjemmeside oprettet et midlertidigt menupunkt "Guldkonfirmation", hvori jeg vil lægge alle de fotos som blev taget denne dag, samt alle de gamle billeder fra vor skoletid 1960-1967, her kan I så kopiere alle dem I har lyst til at have en kopi af.
Jeg kunne godt ønske mig kopier af de billeder som I andre tog denne dag, samt hvis I har nogle gamle billeder fra skoletiden liggende, så kan de også komme herind på siden (hvis I tillader det), så alle får mulighed for at få en kopi.
Billederne bliver løbende lagt ind, i takt med at jeg modtager dem.

Klik på det enkelte billede for at åbne og lukke !

Send gerne fotos hertil på mail: fijo@privat.dk


Retur til indhold | Retur til hovedmenu