ViksundClub


Gå til indhold

Vintertræf 2009

Træf-foto

Fra vores Vintertræf 2009 i Blåvand

Et hyggeligt, sjovt og meget snakkesaligt vintertræf 2009 blev holdt i et fint og rummeligt sommerhus i Blåvand.
Alle mødte næsten samtidigt, fredag d. 20 marts om eftermiddagen. Annelise og Prinsgemalen havde lavet kaffe med kage og en lille skænk klar, der blev hilst velkommen til alle, især de "nye" norske nordmænd fra Norge.
Første aften var til ære for Ian som jo i december fyldte en hel masse år, så Annelise havde lavet en meget velsmagende menu, med hvad dertil alt tilhører.
Vi fik overrakt alle gaverne til fødselsdagsbarnet, der blev skålet, sunget og råbt Hurra det meste af denne dejlige aften og ud på de små timer.
Om morgenen blev der arrangeret et overdådigt morgenbord, og herefter var der vandretur i Blåvands butikscenter.
Ja, så blev der til middagstid dækket op til en stor og flot frokost, med både sild, kolde og lune retter, samt lidt til at skylle og skåle med (alle havde medbragt en andel hertil).
Nå, og hvad så? Jo...., klubbens eneste vedtægt skulle overholdes, nemlig en lille middagslur !
Herefter var der kaffe og lystig snak, samt uddeling af de fine rekvisitter som var sponsoreret af "Viksund" i Norge, og hertil siger vi Tusind Tak. Jeg skal dog lige have fortalt Martin Viksund at vi danskere er lidt større end han tilsyneladende regner med, da der kun var én som kunne krybe i en str. 40 :-).
Der blev aftalt at vi ville lave en Bowlingaften med en god middag og hvad dertil hører, det hele forløb også rigtig godt, bortset fra at "bøfferne" var en del seje; men forretten og desserten var skønne. Selve bowlingen varede ca. 1,5 timer, så vi fik svinget musklerne, især dem i ballerne.
Så tog vi tilbage til sommerhuset, hvor der var kaffe, drinks, sjov og meget mere snak, inden vi gik til køjs ud på de små timer.
Så startede det hele forfra med morgenbordet, for derefter at tage på udflugt ud til Danmarks vestligste punkt "Blåvands Huk" ved fyrtårnet.
Ved fyret blev der taget billeder af hele "Klanen", med de rekvisitter som vi modtog fra "Viksund".
En lidt kølig og blæsende tur; men vi er vel ikke Vikinger for ingenting !
En lille gåtur i centeret blev der også atter tid til, inden vi vændte næsen mod sommerhuset.
Igen blev det store frokostbord, med tilbehør stablet på benene, og igen blev der snakket til den store guldmedalje. Så blev der lavet kaffe med kage, som vi nød inden hjemturene skulle starte.
En stor Tak til alle som deltog, især til Annelise og Ian som stod for arrangementet, det var utrolig hyggeligt, og vi ser frem til at mødes igen i løbet af sommeren.

Der bliver sendt billeder op til Viksund i Norge så snart de alle er modtaget og klar.

Rigtig god sejlersæson til jer alle !

(foreløbige billeder herunder, flere følger)


Retur til indhold | Retur til hovedmenu